Full service in metaaltechniek

plaatbewerking én machinebouw

De machinebouw en de constructiebouw zijn gebaat bij toeleveranciers die snel handelen, de gevraagde kwaliteit leveren en snappen wat de klant nodig heeft en wat hij belangrijk vindt. Welkom bij Cornelissen Metaaltechniek, fabrikant en toeleverancier van halffabricaten. We bewerken aluminium, rvs, staal en hoogsterkte-staal. Ervaar ook de kracht van onze full-service toelevering.

Je kunt op ons rekenen, dag én nacht. Ons machinepark draait namelijk 24/7. Daardoor zijn we heel flexibel en leveren we goed én snel.

Voorbewerken
én onderdelen samenstellen

Opdrachtgevers schakelen ons in voor alle benodigde voorbewerkingen. Van lasersnijden tot kanten, platwalsen en robotlassen. Als je wilt, stellen we de onderdelen vervolgens samen tot een compleet halffabricaat. Dat doen we voor machinebouwers en constructiebouwers in uiteenlopende sectoren. Al ruim twintig jaar zijn we een gerenommeerde naam in de markt.

Plaatbewerking én machinebouw

Heb je een idee voor een nieuwe machine? Leg jouw idee of concept gerust aan ons voor. We vinden het geweldig om met je mee te denken over het ontwerp. Als specialist in plaatbewerking en machinebouw ondersteunen we je graag compleet. Als je dit wilt, verzorgen we ook het coaten van je machine. We transporteren je machine én verzorgen de montage op locatie. Interesse? Vele tevreden klanten gingen je de afgelopen decennia voor.

Profiteer ook van onze krachtige dienstverlening

Werk je graag samen met ons aan de totstandkoming van jouw project? We zijn benieuwd! Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Telefoon: 0317 – 61 57 88

E-mail: info@cornelissenmetaaltechniek.nl

Werk in uitvoering

Bij Cornelissen hebben we vaak mooie projecten die niet in een dag klaar zijn. We laten hiernaast graag wat foto’s zien van ons proces of een tussenstatus.