Constant in Control

Dé dienstverlener in metaaltechniek die jouw business echt begrijpt

Wat ons anders maakt dan de rest? Cornelissen metaaltechniek begrijpt wat jou als inkoper of directeur bezighoudt. Wij snappen dat snelle levertijden, eerlijke tarieven en technische kwaliteit belangrijk zijn. Cornelissen doet alles wat je mag verwachten en meer dan dat. We voelen ons verantwoordelijk voor jouw eindproduct. Voordat we starten, leren we jouw bedrijf, jouw uitdagingen en doelstellingen kennen. Door écht mee te denken, onze afspraken na te komen en jou op ieder moment op de hoogte te houden ben jij ‘constant in control’.

Kies je voor Cornelissen, dan kies je voor een partij die doet wat ‘ie belooft.

Voorbewerken
én onderdelen samenstellen

Opdrachtgevers schakelen ons in voor alle benodigde voorbewerkingen. Van lasersnijden tot kanten, platwalsen en robotlassen. Als je wilt, stellen we de onderdelen vervolgens samen tot een compleet halffabricaat. Dat doen we voor machinebouwers en constructiebouwers in uiteenlopende sectoren. Al ruim twintig jaar zijn we een gerenommeerde naam in de markt.

Plaatbewerking én machinebouw

Heb je een idee voor een nieuwe machine? Leg jouw idee of concept gerust aan ons voor. We vinden het geweldig om met je mee te denken over het ontwerp. Als specialist in plaatbewerking en machinebouw ondersteunen we je graag compleet. Als je dit wilt, verzorgen we ook het coaten van je machine. We transporteren je machine én verzorgen de montage op locatie. Interesse? Vele tevreden klanten gingen je de afgelopen decennia voor.

Werk in uitvoering

Bij Cornelissen hebben we vaak mooie projecten die niet in een dag klaar zijn. We laten hiernaast graag wat foto’s zien van ons proces of een tussenstatus.

Profiteer ook van onze krachtige dienstverlening

Werk je graag samen met ons aan de totstandkoming van jouw project? We zijn benieuwd! Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Telefoon: 0317 – 61 57 88

E-mail: info@cornelissenmetaaltechniek.nl