Volg ons

Specialisme: 6 meter snijden en kanten/zetten

Groot plaatwerk laten snijden én kanten/zetten? Dat kan! Onze lasersnijmachines en kantbanken zijn geschikt voor plaatafmetingen tot wel 6 meter (6000mm). Zo is geen uitdaging ons te groot.

_GVG9165
6-meter-snijden

Snijden op het hoogste niveau

Lasersnijden is dé methode voor het snijden van (hoogsterkte)staal en rvs plaatwerk, zowel voor platen als buizen. Ons machinepark is uitgerust met kanjers van Trumpf-machines. Deze machines tillen het lasersnijden naar het hoogste niveau van uiterste precisie. Hoe complex de vorm ook is, dankzij de bijzonder smalle snijbreedte is alles mogelijk.

Nauwkeurige krachtpatsers

Heb je onze Darley-kantbanken wel eens gezien in ons machinepark? Het zijn gigantische krachtpatsers die moeiteloos én uiterst nauwkeurig jouw (hoogsterkte)staal- of rvs-platen kanten. Dus óók als het gaat om kantwerk tot wel 6 meter!

Wij gaan verder…
Bij Cornelissen Metaaltechniek gaan wij verder dan enkel en alleen snijden. Wij kunnen ook jouw halffabricaat samenstellen. Ook verzorgen wij aanvullende bewerkingen zoals ontbramen en kanten breken voor hét perfecte snijwerk. En de logistiek? Ook die verzorgen wij zelf.

6-meter

Deze tevreden klanten gingen je voor...

Take control met Cornelissen

Meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Direct contact opnemen?

Peter
Peter Cornelissen

Business Development Manager