Volg ons

Werken bij Cornelissen Metaaltechniek

Sterk staaltje teamwork

Onze klanten voorzien van het beste metaal- en plaatwerk: dat doe je niet alleen. Of je nou inkoper bent, lasser, laser operator, chef logistiek of dat je ervoor zorgt dat de eindproducten van maximale kwaliteit zijn: ieder heeft zijn eigen belangrijke taak in het gehele proces. Ieder is Constant in Control.

Werkenbij-1
Werkenbij-2

IJzersterke professionals

Duidelijke richtlijnen, maar alle vrijheid om daarbinnen te werken en het verschil te maken in jouw vakgebied. Dat is Cornelissen. Je komt terecht in een leuk, gemixt, informeel team die met energie werkt aan de mooie opdrachten voor onze klanten. Er is aandacht voor elkaar, maar ook voor jou als individu. We luisteren naar waar je in wil groeien en wat je belangrijk vindt in je werk. Ben jij ijzersterk in wat je doet? Solliciteer dan direct.

Welke rol pak jij?

Vacature Lasersnijder met ervaring

Wil jij als ervaren lasersnijder elke dag het verschil maken voor onze klanten en samenwerken met een team dat net zo gemotiveerd is? Word dan onderdeel van ons informele team!

Vacature Kanter / Zetter met ervaring

Wil jij als Kanter / zetter elke dag de beste metaalproducten afleveren en samenwerken met de leukste én beste professionals om je heen? Dan ga je aan de slag bij Cornelissen Metaaltechniek als kanter/zetter.

Vacature Constructiebankwerker / Lasser

Wil jij graag als Constructiebankwerker / Lasser aan de slag bij een professioneel bedrijf dat begrijpt dat je niet de hele dag aan dezelfde producten wil werken? Cornelissen heeft oog voor jou.

Zie je andere mogelijkheden? Stuur dan een open sollicitatie.

    Verder lezen over Cornelissen Metaaltechniek