Volg ons

Machinebouw voor de Voedingsindustrie

Kwalitatieve roestvrijstalen oplossingen

De voedingsindustrie of voedingsmiddelenindustrie is één van de grootste industrieën in Nederland. Dankzij het onmisbare karakter is het van belang dat de machines en oplossingen niet alleen snel maar ook direct in goede staat opgeleverd worden. Gelukkig is dat voor Cornelissen geen probleem. Wij bouwen RVS en aluminium machines en onderdelen op maat voor uiteenlopende bedrijven in de voedingsindustrie. Duurzaam, kostenbesparend en op tijd geleverd. Dat is het Constant in control van Cornelissen Metaaltechniek.

The operation of automatic plastic bag production machine. Close-up of the roller of the polyethylene bag production machine.  machine for packaging with cellophane
Aluminium

Vakmanschap in de voedingsmiddelenindustrie

Food grade (RVS) machines en oplossingen in de voedingsmiddelenindustrie zijn een vak apart. Daarom pakken onze adviseurs en medewerkers jouw projecten vakkundig op. Van intake in onze hal tot opleveren van het eindproduct, wij bieden de beste oplossing in elke stap.

Waarom Cornelissen Metaaltechniek?

  • Jarenlange kennis en ervaring in de machinebouw
  • Altijd op tijd met onze eigen transport en logistiek
  • Je eigen vaste contactpersoon
  • Flexibel meedenken vanuit jouw bedrijfsdoelstellingen
  • Altijd de beste deal
  • Schaalbare dienst: enkel stuks, series én projectmatig bouwen

Klanten vertellen

Deze tevreden klanten gingen je voor...

Weten wat wij voor jou kunnen doen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Laat me weten wat je vraag is, dan komen we bij je terug met een concreet eerste plan.

Direct contact opnemen?

Peter
Peter Cornelissen

Business Development Manager