Volg ons

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bij Cornelissen metaaltechniek snappen wij wat jou als inkoper of directeur bezighoudt. Wij snappen dat snelle levertijden, eerlijke tarieven en technische kwaliteit belangrijk zijn.

Om jou hierin te ondersteunen doen wij altijd méér dan je gewend bent. Voor we aan de gang gaan, willen we jouw bedrijfsvraagstukken dan ook goed leren kennen. Zo kunnen wij meedenken en voor jou de beste deal maken met de hoogste kwaliteit producten.

Voorbeeld-image

Algemeen

Cornelissen Metaaltechniek is een full-service metaalbewerkingsbedrijf. Al sinds 1990 richten wij ons op plaatbewerking en machinebouw. Hierbij werken we met name met (hoogsterkte)staal en rvs. Wij zijn een totaal-ontzorger, waar je echt van op aan kunt.

Cornelissen Metaaltechniek is jouw rechterhand in metaalbewerking en productontwikkeling. Wij bieden méér dan een full service dienstverlening en hoogwaardige kwaliteit. Wij leren jou als ondernemer en bedrijf echt kennen, maken samen afspraken en denken mee met wat jij nodig hebt. Cornelissen voelt zich verantwoordelijk voor zowel je business als je eindproduct, en ontzorgt je op een manier waarop je zekerheid, rust en het gevoel van grip ervaart. Dat is ook wat wij jou beloven met Constant in Control.

Voor alle diensten die we leveren, staan de beste vakmensen klaar die met veel plezier en passie dagelijks werken voor onze mooie klanten. Een extra bijkomstigheid is dat Cornelissen kan snijden of kanten tot wel 6 meter. Lees er hier meer over.

Heb je een algemene vraag, dan kun je ons het beste bellen via 0317 61 57 88 en/of mailen naar info@cornelissenmetaaltechniek.nl. Kom je liever direct in contact met Peter, de Business Development Manager? Dan kun je hem bereiken via 06 51318072 of via peter@cornelissenmetaaltechniek.nl .

Metaalbewerking

Metaalbewerking is een algemene term die wordt gebruikt voor het bewerken van metalen. In ons geval bewerken wij eigenlijk altijd (hoogsterkte)staal en rvs. De doelstelling van metaalbewerking is het maken van individuele onderdelen, halffabricaten, assemblages of complete constructies.

Wij werken eigenlijk bijna altijd met (hoogsterkte)staal en rvs, omdat daar de grootste behoefte van onze klanten ligt. Uiteraard is het ook voor ons mogelijk om met andere staalsoorten te werken, zoals aluminium.

In de metaalbewerking geldt dat hoe langer je aan één stuk kunt snijden, hoe efficiënter. Dit houdt in dat we dan minder snijranden en afwijking hebben en minder laswerk. Op die manier werken wij efficiënt en besparen wij onnodige kosten.

Wij voeren actief beleid op CO2 neutrale thema’s, waaronder CO2 neutraal produceren vanaf 2030, maar ook het realiseren van een CO2 neutrale footprint voor iedere (productie)medewerker.

Offerte en orders

Om een offerte aan te vragen kun je het offerteformulier invullen of e-mailen naar info@cornelissenmetaaltechniek.nl. Wij nemen dan contact met jou op.

Om direct een order te plaatsen kun je e-mailen naar orders@cornelissenmetaaltechniek.nl.

De order wordt door ons bezorgd. Wij beschikken namelijk over eigen transportservice zodat wij onze klanten betrouwbare levertijden kunnen garanderen. Omdat het onze eigen transportservice is, kunnen wij ook snel en flexibel schakelen.

Zodra jouw order gereed staat voor verzending ontvang je een e-mail met jouw bezorgmoment. Hierin staat op welke dag en rond welk tijdstip wij jouw order komen bezorgen.

Waarom kiezen voor Cornelissen?

  • Afspraak is afspraak
  • Eigen transport en logistiek
  • Altijd een vaste contactpersoon
  • Flexibel meedenken vanuit jouw doelstellingen
  • Altijd de beste deal voor jou

Direct contact opnemen?

Peter
Peter Cornelissen

Business Development Manager