Volg ons

Machinebouw voor de Agrarische sector

Sterke producten en een leverancier die je begrijpt

De agrarische sector is een wereld van tegenstellingen, van ruige grondbewerking tot delicate oogst. Dat betekent dat er veel gevraagd én geëist wordt van grondbewerkings-, bemestings- en oogstmachines.  Of machines nu wekelijks of een paar keer per jaar worden gebruikt. Naast kwalitatief goede producten, is het ook belangrijk dat je vertrouwen hebt in betrokken leveranciers die écht voor jouw doelen en die van jouw klanten gaan. Wij zijn een leverancier die zijn kennis met die van jou combineert en die begrijpt dat er seizoenen zijn, en dat de mais niet kan wachten.

Agrarische-landbouw-2
Voorbeeld-image

Jouw planning staat centraal

Cornelissen Metaaltechniek is een flexibele organisatie die alles in huis heeft om het optimale uit jouw oogst te halen. Wij verzekeren je ervan dat bij ons afspraak = afspraak is en we altijd op tijd leveren. En, als je daar behoefte aan hebt, gaan we samen nog en stap verder. We zijn er voor je om mee te innoveren en ook naar de langere termijn te kijken hoe we samen groeien en bedrijfsdoelstellingen behalen

Waarom Cornelissen Metaaltechniek?

  • Jarenlange kennis en ervaring in de agrarische sector
  • Altijd op tijd met onze eigen transport en logistiek
  • Je eigen vaste contactpersoon
  • Flexibel meedenken vanuit jouw bedrijfsdoelstellingen
  • Altijd de beste deal
  • Schaalbare dienst: enkel stuks, series én projectmatig bouwen

Klanten vertellen

Deze tevreden klanten gingen je voor...

Take control!

Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact op! Ik kom graag bij je kijken, zodat ik weet hoe het er bij jou aan toegaat en waar we rekening mee moeten houden.

Direct contact opnemen?

Peter
Peter Cornelissen

Business Development Manager