Volg ons

Markten

Cornelissen is trots op de prachtige klanten met wie ze de afgelopen jaren heeft mogen bouwen. In deze jaren hebben wij ons ontwikkeld tot specialisten in bepaalde vakgebieden. Klik op jouw vakgebied en lees er meer over.

Afvalverwerking oplossingen & machinebouw

Lees verder

Afvalcontainers moeten wel tegen een stootje kunnen. Maar naast een stevige kwaliteit is er nog véél meer belangrijk in de afvalverwerkingsbranche. Cornelissen denkt continu met je mee: Hoe maken wij samen jouw producten duurzaam, compact, efficiënt en kostenbesparend?

Agrarische machinebouw

Lees verder

De agrarische sector is een wereld van tegenstellingen, van ruige grondbewerking tot delicate oogst. Naast kwalitatief goede producten, is het ook belangrijk dat je vertrouwen hebt in betrokken leveranciers die écht voor jouw doelen en die van jouw klanten gaan.

Sector duurzame energie

Lees verder

Een duurzame toekomst voor Nederland en jouw bedrijf, daar geloven we in bij Cornelissen Metaaltechniek. Ons doel is om bij te dragen aan energieoplossingen die jij biedt aan jouw klant, maar ook samen ons land naar een duurzamere toekomst te leiden.

Interne logistiek & handling

Lees verder

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in de interne logistiek branche, begrijpen wij dat verschillende type producten van de gehele productielijn tegelijkertijd weggezet moeten worden. Want tijd is geld.

Voedingsindustrie machinebouw

Lees verder

Dankzij het onmisbare karakter is het van belang dat de machines en oplossingen niet alleen snel maar ook direct in goede staat opgeleverd worden. Wij bouwen RVS en aluminium machines en onderdelen op maat voor uiteenlopende bedrijven in de voedingsindustrie.

Staat je markt er niet tussen?

Maar ben jij wel klaar om Constant in Control te zijn? Laat dan jouw gegevens én je vraag achter, en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Direct contact opnemen?

Peter
Peter Cornelissen

Business Development Manager