Volg ons

Metaalbewerking en -techniek

Cornelissen Metaaltechniek is jouw specialist in aluminium, RVS en staal metaalbewerking. Wij ontzorgen je op full service-niveau, denken wanneer gewenst mee met jouw project of business én geven jou daarbij alle grip en zekerheid die je nodig hebt. Constant in Control, noemen we dat. Ontdek onze diensten, neem contact op en ervaar onze meerwaarde zelf.

Plaatlasersnijden

Lees verder

Kies je voor plaatlasersnijden, dan kies je ervoor om metaal snel én nauwkeurig op maat te snijden. De volautomatische lasersnijmachines van Cornelissen Metaaltechniek draaien 24/7.

Buislasersnijden

Lees verder

Wil je vierkante of ronde metalen buizen snijden met hoge precisie en snelheid? Ontdek de mogelijkheden van onze volautomatische buislasersnijmachines.

Kanten / zetten

Lees verder

Cornelissen Metaaltechniek heeft dé nieuwste zetmachines met springbackcorrectie en opgeleide professionals met vakkennis en jarenlange ervaring. Zo krijg jij precies de hoek waar je om vraagt.

Robotlassen

Lees verder

Dankzij de lasrobots van Cornelissen Metaaltechniek ben je verzekerd van een constante kwaliteit in nauwkeurig laswerk, in hoge snelheid.

Handmatig lassen

Lees verder

Vraagt jouw laswerk om de expertise en ervaring van een vakman? Voor het testen van prototypes of het lassen van kleine series, steken onze vakmannen de juiste lastoorts graag voor je aan.

Plaatwalsen

Lees verder

Wil jij metaal laten walsen en buigen met uiterste precisie? Bij Cornelissen Metaaltechniek is rond echt rond, en ovaal echt ovaal.

Afbramen / kanten breken

Lees verder

Glad plaatwerk zonder scherpe randjes. Bij Cornelissen egaliseren wij plaatwerk oppervlakten en breken wij de kanten van plaatwerk tot wel 6 meter lang.

Assemblage / montage

Lees verder

Garandeer jezelf van een soepele doorloop. Cornelissen assembleert en monteert halffabricaten uit onze werkplaats tot het eindproduct dat jij voor ogen hebt.

Verzinken en metaalpoedercoaten

Lees verder

Bescherm je staal tegen corrosie door het te verzinken of breng jouw staalconstructie naar een nieuwe esthetische hoogte door het te laten poedercoaten.

Heb je een vraag?

Laat dan jouw gegevens én je vraag achter, en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Direct contact opnemen?

Peter
Peter Cornelissen

Business Development Manager