Volg ons

Klantverhaal

Case Verbruggen Palletizing Solutions: “Samen groeien we al een decennium”

Case-Logistiek-Verbruggen

Case Verbruggen Palletizing Solutions later lezen? Wij sturen hem je toe.

Ontvang direct deze case in handig pdf-formaat in je mailbox.

  Jouw gegevens zijn veilig bij ons. Lees hier meer over ons privacy statement.

  De samenwerking tussen Verbruggen Palletizing Solutions en Cornelissen Metaaltechniek tikt de 10 jaar aan. Waarom ze al zo lang kiezen voor Cornelissen? “Het totaalpakket dat ze aanbieden en de oplossingsgerichte service”, vertelt Koos Lambregtse, Purchase Manager bij Verbruggen Palletizing Solutions. “Zoals elke langdurige relatie hebben we ups en downs, maar alles is bespreekbaar. En juist door deze open communicatie vinden we elkaar elke keer en blijven we Constant in Control.”

  Verbruggen Palletizing Solutions is specialist in palletiseermachines voor o.a. de landbouw- en voedingssector. “Het waren de vakmannen van Cornelissen, de lengte van de zetmogelijkheden en prijstechnische verhoudingen die ons destijds over de streep haalden. We krijgen veel complimenten over de tekeningen van onze engineer, maar zo af en toe krijgen we een optimalisatiepunt van Cornelissen”, vertelt Koos. Wij vinden het erg belangrijk dat we met onze leveranciers continu verbeteren, zowel op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en kosten. “Onze wederzijdse open communicatie om het op inhoud beter te maken, werkt erg prettig.”

  Totaalpakket in metaalbewerking

  Cornelissen metaaltechniek voert uiteenlopende bewerkingen uit aan (hoogsterkte)staal en rvs. Verbruggen Palletizing Solutions maakt gebruik van al deze diensten. “Lasersnijden, kanten, walsen, buislasersnijden, lassen, assemblage en coaten”, vertelt Koos. “Dat Cornelissen dit totaalpakket aanbiedt, is erg fijn. Eén adres, één aanspreekpunt.”

  Eigen transport

  Desgewenst stelt Cornelissen deze onderdelen ook samen tot een compleet halffabricaat, dat ze vervolgens op locatie afleveren. Zo ook bij Verbruggen. “Het transport hebben ze goed op orde”, vertelt Koos. “Soms gebeuren er onvoorziene zaken, maar daarvan worden we netjes op de hoogte gesteld, zodat we samen naar een oplossing zoeken.”

  Langdurige zakenrelatie

  “Deze goede communicatie is de rode draad in onze samenwerking. Alles is bespreekbaar,” vult Koos aan. “De lijntjes zijn kort. Vaak spreek ik direct met Peter.” Met deze toegankelijke en transparante communicatie, streeft Cornelissen naar totale controle over het proces voor de klant. Koos: “Doordat ze écht meedenken, door afspraken na te komen en ons op de hoogte te houden, voelen wij ons wel ‘constant in control’, ja.”

  “Open en prettige communicatie van begin tot het eind”

  “Cornelissen is al jarenlang een belangrijke partner die ons ontzorgt door het toeleveren van staalcomponenten voor een bepaalde productgroep, welke de nodige flexibiliteit vraagt. Het ontzorgen gaat verder dan het produceren alleen, men voegt waarde toe door een deel van de toeleverketen te regisseren als het organiseren van grondstoffen, coating, transport en product identificatie. Ze pakken uitdagingen snel en accuraat aan. Voor verbeterpunten staan ze altijd open en nemen de verantwoordelijkheid wanneer nodig. Zo groeien we samen.”

  Meer weten?

  Ben jij al klaar om Constant in Control te zijn? Neem dan direct contact op met Peter of vul het contactformulier in.

  Direct contact opnemen?

  Peter
  Peter Cornelissen

  Business Development Manager