Volg ons

Klantverhaal

Case Meulenbroek: “De zekerheid van afspraak is écht afspraak”

Case-Meulenbroek

Case Meulenbroek later lezen? Wij sturen hem je toe.

Ontvang direct deze case in handig pdf-formaat in je mailbox.

  Jouw gegevens zijn veilig bij ons. Lees hier meer over ons privacy statement.

  De samenwerking van Meulenbroek en Cornelissen viert binnenkort zijn 15-jarige jubileum. Voor Meulenbroek is Cornelissen, naar eigen zeggen, dé metaalleverancier om mee en op te bouwen. “Waarom wij al jarenlang klant zijn bij Cornelissen? Betrouwbaarheid is de rode draad,” vertelt Michel Barten, engineer bij Meulenbroek Machinebouw. “We zitten op dezelfde golflengte en er is onderling vertrouwen. Wij weten: met Cornelissen Metaaltechniek komt het goed.”

  Meulenbroek machinebouw maakt machines voor in de afvalverwerking, waarbij duurzaamheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. “Net als bij Cornelissen zijn wij van oorsprong een familiebedrijf,” vertelt Michel, “en familiebedrijven hebben een cultuur van betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Dit zit ook bij Cornelissen in het DNA gebakken”

  No-nonsense communicatie

  “De no-nonsense communicatie en proactieve benadering zien we terug in hun prettige manier van zaken doen,” legt Michel uit. “Schiet je een order in, dan hebben we gelijk de levertijden inzichtelijk. Mocht dit door onvoorziene zaken uitgesteld worden, dan nemen ze ruim op tijd contact op en kijken we samen hoe we de planningen aanpassen, zodat onze klanten hier geen last van hebben. Samen zoeken we een oplossing.”

  Goede prijs-kwaliteitverhouding

  “Naast de communicatie en samenwerking, raad ik Cornelissen aan vanwege het goede basismateriaal. Ze zijn een betrouwbare plaatbewerker die levert tegen een correcte prijs-kwaliteitverhouding.” Cornelissen gaat altijd voor de beste deal voor enkele stuks, series én projectmatig bouwen. “Wij hebben veel standaard werk en doorlopende projecten lopen bij Cornelissen,” vertelt Michel, “en wij zijn zeer te spreken over het strakke werk dat ze leveren.”

  Afspraak is afspraak

  “Als ik Cornelissen in 3 woorden moet omschrijven zeg ik: no-nonsense, flexibel & betrouwbaar. Het is een betrouwbare metaalleverancier om mee en óp te bouwen. En áls er dan iets niet helemaal lekker loopt, dan rijden ze meteen naar ons toe om het recht te zetten.”

  “No-nonsense, flexibel & betrouwbaar”

  “Dat is voor ons heel belangrijk, want als zij niet leveren, staan wij stil,” vertelt Michel. “Met Cornelissen maak ik mij daar geen zorgen om. Met hen als onze metaalleverancier komt het goed. Ze bieden ons de zekerheid van afspraak is écht afspraak.”

  Meer weten?

  Ben jij al klaar om Constant in Control te zijn? Neem dan direct contact op met Peter of vul het contactformulier in.

  Direct contact opnemen?

  Peter
  Peter Cornelissen

  Business Development Manager