Volg ons

Klantverhaal

Evers Agro: “Door transparante communicatie maak je heldere afspraken”

Case EversAgro

Voor Evers Agro is Cornelissen meer dan gewoon een leverancier. “Bij Cornelissen begrijpen ze wat we nodig hebben. Niet alleen op het gebied van communicatie, maar ook de urgentie voelen ze feilloos aan,” vertelt Roelof KleinJan, managing director bij Evers Agro. “Al onze machines worden gemaakt van staal. We produceren op onze eigen productie in Almelo, waarbij we een aantal werkzaamheden uitbesteden. Zo zijn we ook bij Cornelissen Metaaltechniek terecht gekomen”.

Evers ontwikkelt, produceert en verkoopt landbouwmachines voor grondbewerking, graslandverzorging en mestinjectie. Bij Cornelissen Metaaltechniek koopt Evers Agro frames voor grote werkbreedtes in. “Zij hebben de apparatuur en kennis om deze werkzaamheden goed voor ons uit te voeren. Daar maken we dan graag gebruik van,” vertelt Roelof.

Kennis van agrarische machinebouw

“Bij Cornelissen begrijpen ze heel goed wat de agrarische machinebouw inhoudt en weten ze alles van staal. Ze zijn dan wel geen producent van landbouwmachines, maar gespecialiseerd in toelevering en dat is prima. Zij doen hun ding en dat kunnen we goed binnen onze productie inpassen. Ze snappen goed dat er een bepaalde urgentie aan onze producten zit, want boeren zitten met een seizoen,” legt Roelof uit. “Hierbij kun je denk aan het zaaiseizoen of oogstseizoen. Sommige bewerkingen mogen pas vanaf een bepaalde datum starten in het voorjaar, waarbij gezien het weer en het zaai- of oogstseizoen er dan veel urgentie is. Dat heb je in de industrie bijvoorbeeld veel minder.”

Constant in Control door goed contact

“Door het goede contact met Cornelissen kunnen we toch op tijd leveren. Het gaat echt van mens tot mens en ze snappen wanneer we onder tijdsdruk van het zaaiseizoen echt op tijd moeten leveren. Zo werk je op een plezierige manier met elkaar samen. We zijn over en weer makkelijk bereikbaar en houden elkaar goed op de hoogte. Cornelissen begrijpt onze business goed en dat is voor ons erg belangrijk,” vertelt Roelof.

“Dat zorgt er samen met het goede contact voor dat wij van Evers Agro een leverancier als Cornelissen Metaaltechniek zouden aanraden. Onze relatie met Cornelissen is met de tijd gegroeid en bevalt nog altijd goed. We hebben alle reden om deze fijne samenwerking zo voort te zetten. De woorden die de samenwerking met hen het beste zouden omschrijven zijn: direct contact, goede communicatie en plezierig.”

“Direct contact, goede communicatie en een plezierige samenwerking”

Een fijne samenwerking

“De producten die we met name bij Cornelissen afnemen zijn complexe kokerconstructies. Dat regelen ze gewoon perfect voor ons. En ook daar komt de open en transparante communicatie bij kijken. Zo maak je goede afspraken met elkaar,” legt Roelof uit. “Het hele basisframe van de machines voor combi-bemesters graan- en grasland is ons eigen ontwerp, maar laten we door Cornelissen maken. De soepele communicatie, kennis van zaken en transparantie zorgen voor de samenwerking die wij nodig hebben bij onze productie”.

Meer weten?

Ben jij al klaar om Constant in Control te zijn? Neem dan direct contact op met Peter of vul het contactformulier in.

Direct contact opnemen?

Peter
Peter Cornelissen

Business Development Manager