Volg ons

Nieuws | 21 maart 2024

Binnenkort: Sneller en nauwkeuriger met de Trumpf TruLaser 5060

Trumpf

Met onze recente aanschaf van de Trumpf TruLaser 5060 fiber plaatlasersnijder, tillen wij binnenkort onze capaciteit en kwaliteit naar een hoger niveau. Bij Cornelissen Metaaltechniek staat Constant In Control niet voor niets op de eerste plaats voor al onze klanten. Met deze state-of-art machine zijn we nog sneller en nauwkeuriger.

Wij verwachten rond week 32 de plaatlasersnijder in ons machinepark te verwelkomen. Daarmee snijden we niet alleen dikker materiaal, maar ook worden de processen nog efficiënter.

TRUMPF TruLaser 5060

De TRUMPF TruLaser 5060 fiber plaatlasersnijder zien wij als een enorm waardevolle investering. Want we zijn altijd op zoek naar het verbeteren van de kwaliteit en optimaliseren van de processen om onze klanten het beste resultaat te bieden. En met deze nieuwe investering zien wij uit naar mooie projecten waarbij nog sneller en nauwkeuriger werk kunnen afleveren.

Niets te complex

Voor deze TRUMPF Trulaser is geen enkele contour te complex. Het nesten gaat compacter en de resources worden efficiënter gebruikt. Dat resulteert in een hogere productiviteit. TRUMPF biedt een perfect op elkaar afgestemd pakket met machine, laservermogen en functies.

Jouw project

Wij kunnen dan ook niet wachten om deze machine in ons park te installeren en in gebruik te nemen. Word jij onze eerste klant waarbij we met de TRUMPF TruLaser 5060 jouw project mogen verzorgen?

Meer weten over plaatlasersnijden bij Cornelissen? Lees er hier alles over.

Heb je een vraag over dit nieuws item?

Peter
Peter Cornelissen

Business Development Manager