Volg ons

Nieuws | 15 november 2022

TIP: Full-service metaalbewerkingsbedrijf

full-service metaalbewerkingsbedrijf

Ben jij op zoek naar een full-service metaalbewerkingsbedrijf? Dan is je zoektocht nu geslaagd, want bij Cornelissen Metaaltechniek zijn we al meer dan 35 jaar dé ervaren en betrokken full-service dienstverlener in RVS en metaalbewerking.

Wij begrijpen namelijk wat jou als inkoper of directeur bezighoudt en dat maakt ons anders dan de rest. Cornelissen is een trouwe partner in plaatbewerking en machinebouw. Je kunt bij ons terecht voor alle gewenste metaalbewerkingen aan (hoogsterkte) staal en RVS, met een specialisme tot wel 6 meter. Zet jij onze lasersnijders, zetters en (robot)lassers aan het werk? Wij zijn gespecialiseerd in agrarische landbouw, interne logistiek,  afvalverwerking en meubelindustrie en bij ons geldt: afspraak is afspraak.

Compleet machinepark

Ons machinepark voor het bewerken van RVS of metaal is zo compleet mogelijk, van goede kwaliteit en up-to-date, zoals je mag verwachten. Met onze plaatlasersnijders en buislasersnijders kunnen we tot wel 6.000 mm (6 meter) snijden. Daarnaast gebruiken we als metaalbewerkingsbedrijf een vierrollenwals voor plaatwalsen. Handmatig lassen doen we tot wel 10 ton en robotlassen kan tot maximaal 750 kg. Met onze Darley afkantpersen/kantbanken en onze (nieuwe) LVD kantbanken zorgen wij voor een nauwgezet en strak resultaat bij het kanten / zetten. Ons machinepark en onze experts zorgen ervoor dat geen uitdaging ons te groot is en geen vorm ons te gek. Het metaal wordt met zorg verpakt en vervoerd dankzij onze eigen logistiek. Zo weet je zeker dat jouw metaal op tijd én in perfecte conditie wordt afgeleverd op locatie. Hierbij houden we je altijd op de hoogte van vorderingen en verwachtingen. Zo ben én blijf jij constant in control.

Heb je een vraag over dit nieuws item?

Peter
Peter Cornelissen

Business Development Manager