Volg ons

Nieuws | 3 januari 2022

Constant in Control: de vernieuwde focus van Cornelissen

Staalprijs-gestegen

Constant in Control betekent ook dat het rode lampje altijd blijft branden.

Als ondernemer wil je onafhankelijk blijven, zekerheid hebben en voorop lopen. In de ontwikkeling van je producten, je kostprijs en marge maar ook in de doorlooptijd van je productie en logistiek. Oftewel: je wilt Contant in Control zijn. En dat is precies waar Cornelissen Metaaltechniek zich in onderscheidt.

Betrouwbare rechterhand

Cornelissen Metaaltechniek begrijpt jouw business. Wij begrijpen dat het verder gaat dan het leveren van de order. Wij gaan verder dan full-service. We leren jou als ondernemer en bedrijf echt kennen, maken samen afspraken en denken mee met wat jij nodig hebt. Zowel voor je business als je eindproduct. We denken bij sommige klanten zelfs mee met hun bedrijfs- en groeidoelstellingen. Door onze enorme betrokkenheid, flexibiliteit, transparantie, goede communicatie en korte lijnen, behoud je alle grip en zekerheid die je nodig hebt.

Bij Cornelissen staat er een sterk team van de beste vakmensen voor je klaar dat gebrand is op de beste kwaliteit en trots is op de mooie producten die we maken. We denken in oplossingen in plaats van in problemen en komen er zo altijd wel uit. Bij ons is het ‘what you see is what you get’, en dat is wel zo fijn. Alles, zodat jij Constant in Control bent.

Heb je een vraag over dit nieuws item?

Peter
Peter Cornelissen

Business Development Manager